Madame Coquette: Vánoční tipy a soutěž s Lavly.cz

Napsal: Zuzana Kulendova, dne

Letos jsem vám sice nestihla na blogu vytvořit soutěžní adventní kalendář, ale alespoň jsem se snažila to vynahradit množstvím zajímavých soutěží. Dneska tu mám pro vás úplně poslední, jejíž výhru zvládneme doručit do Vánoc. Tedy výhry - jsou totiž rovnou dvě a obě fakt krásné!
Vánoční dárky podle Madam Coquette

Nejdřív bych vám ale ráda představila úplně nový designový eshop, s nímž vám tuhle soutěž přináším a který rozhodně stojí za povšimnutí - zvlášť, pokud si potrpíte na opravdu krásné věci pro děti.
Lavly.cz funguje na základě kampaní pro jednotlivé designové značky - dost často takové, které v Čechách vůbec neznáme. Takže má vlastně každou chvíli nový sortiment a pořídíte na něm věci, které byste v Čechách jinak nesehnali. Celý jejich koncept i výběr prvních značek mě natolik nadchl, že jsem se rozhodla vám ukázat čtyři věci, které mě u nich momentálně nejvíc zaujaly (a pokud nakupujete dárky na poslední chvíli, berte to i jako poslední tipy na Vánoce, Lavly totiž ještě spoustu věcí zvládne doručit do Štědrého dne).
1. RETRO ODRÁŽEDLA BANWOOD
To je pro mě láska na první pohled. Škoda, že už takové nepotřebujeme, protože tahle jsou vážně top. Dají se pořídit v několika pěkných barvách - KLIK.
2. "GYM BAG" - BATŮŽEK LIEWOOD
Gym Bag Liewood
Gym bag - plátěný batůžek, třeba na náhradní oblečení do školky, na cvičení nebo svačinu na výlet. Dá se pořídit v designu pandy, kočky nebo králíčka - ten se mi zalíbil nejvíc. ♥
3. DŘEVĚNÉ MĚSTEČKO KUKKIA
Vychytaná magnetická sada k vytvoření vlastního městečka od japonské značky Kukkia.
Dotvořit ho děti mohou také křídou, která je součástí balení. Mimo ni v tomhle městečku najdete 15 dřevěných dílů - domy, stromy, hory, auto... Vše na magnet a s magneticko-tabulovou podložkou. Ideální i jako hračka na cesty.
4. PUNČOCHÁČE LIEWOOD
Liewood je láska - už jen pro všechny ty jejich pandy!
Tyhle pandí punčocháčky budu muset asi pořídit i naší Lole. Jsou totiž naprosto boží. Seženete je tu - KLIK.
***
A teď ještě slíbená soutěž!
Lavly.cz mi pro vás věnovalo dvě opravdu krásné výhry.
První z nich je hračka značky Kukkia - magnetický Londýn na tabulové desce. Stejně jako malé městečko výše můžete i Londýn dovořit křídou. Jinak v něm najdete několik londýnských ikon - double decker, černé taxi, Big Ben, British museum a London Eye, spolu s magnetickou podložkou. Je to fakt nádherný designový kousek pro nejmenší. 
Druhá výhra je látkový úložný koš značky Liewood - výherce si může vybrat design podle svého vkusu, je tu kočka, králík nebo panda
Dřevěné město Kukkia a koše na hračky Liewood
Musím říct, že jsou to fakt krásné ceny a těším se, že ještě někomu uděláme do Vánoc radost.
Abychom to odeslání do Vánoc ale stihli, budeme soutěžit jen do sobotní půlnoci!
V neděli vylosuji dva vítěze a v pondělí jim výhry odešleme. 
Dnes mám ale u soutěže jednu podmínku - protože tímhle článkem pomáhám s rozjezdem zatím málo známému obchůdku, tak pokud chcete zkusit štěstí v soutěži, dejte Lavly.cz "lajk" na facebook nebo je sledujte na instagramu.
Rozhodně se je sledovat vyplatí, protože těch designových značek se na něm ještě objeví plno.
Pak stačí jen nechat zde komentář do soboty 16. 12. 2017. Nezapomeňte připojit emailovou adresu! :)

A pozor - po dobu trvání soutěže můžete také použít na nákup na Lavly.cz 10% slevový kód "VANOCE" - platí na celý sortiment! :) 

Novější příspěvky


0 komentářů

Komentáře

Komentář musíme schválit než ho uveřejníme